вівторок, 27 квітня 2010 р.

Электронные библиотеки

В наше время появляется очень много разнообразных социальных ресурсов, среди которых электронные библиотеки. сейчас людям, а особенно студентам, просто не хватает времени посещать библиотеки, а кому-то просто лень. поэтому очень удобно пользоваться именно электронными библиотеками, которые позволяют читать литературу не вставая с кресла, не отходя от монитора, проверяя почту, занимаясь чем-нибудь еще.

8 коментарів:

  1. Звичайно,зараз компютер є майже в кожній квартирі, але виходу в інтернет ще в багатьох немає. В такому випадку буде корисно пройтися весняним містом, подихати свіжим повітрям і ...прийти в бібліотеку. Попрацювать з книгами, подивитись на людей і себе показать.:)))))

    ВідповістиВидалити
  2. Согласна, что можно много прочесть с монитора компьютера. Но не все люди предпочитают так читать, это может негативно влиять на зрение. Для меня лично намного лучше читать з печатных страниц, а не сидеть в одном положении перед компьютером.

    ВідповістиВидалити
  3. Полностью согласна! электронные библиотеки очень удобны в своем использовании.....Нужно развивать библиотеки профильных направлений

    ВідповістиВидалити
  4. Звичайно не кожен має можливість користуватися інтернетом вдома,хоч і є компютер.Але на даний момент є багато цікавих пропозицій від різних компаній щодо підключення інтернету)))Я,наприклад,придбала мобільний інтернет і спокійно користуюся ним,заходжу в бібліотеки і перечитую все,що мені потріьно))).

    ВідповістиВидалити
  5. Електронні бібліотеки дуже актуальні в наш час, адже вони є корисними у використанні.За ними майбутнє!

    ВідповістиВидалити
  6. Так, електронні бібліотеки це класно!!!Тим більше, що нам філологам потрібний цілий вагон інформації, який ми не завжди можемо знайти в нашій бібліотеці. А іноді ну катастрофічно не хочеться йти до цієї прекрасної споруди - БІБЛІОТЕКИ ЧИЖЕВСЬКОГО!!

    ВідповістиВидалити
  7. Електронні бібліотеки-це чудово,але не всі надають їм перевагу.

    ВідповістиВидалити
  8. Електронні бібліотеки виручають тоді, коли немає сил нікуди йти (тобто в Чижа), і не хочеться морочити голову з пошуком книг в тому ж приміщенні(((. Але якщо в тебе немає ні компютера, ні інтернету, то прийдеться і туди йти! Така наша доля- доля філологів)))Але будем надіятись на краще!!!!

    ВідповістиВидалити